22 Mart 2012 Perşembe

144-22 Mart Perşembe ŞANLIURFA SİTE TAHMİNLERİ-Resul Girgin-TUTTU

22 Mart 2012 Perşembe Şanlıurfa at yarışı programı için Resul Girgin altılı ganyan tahmin ve yorumları

 

Perşembe ŞANLIURFA SİTE TAHMİNLERİ yayınlanmıştır.

 

Dünkü Adana programında tahminlerimden faydalanarak kazanç elde eden üyelerimizi kutlarım. Oldukça başarılı bir hafta geçiriyoruz. Bu hafta hatırı sayılır ikramiye veren ikinci altılımız oldu. Özellikle Şanlıurfa ve Adana gibi zor programlarda başarılı olabilmem moral ve motivasyonumu oldukça yükseltti. Form tutmuşken umarım bugün de seriye devam edebiliriz. Eğer risk aldığımız koşularda aksilik yaşamazsak bugünkü Şanlıurfa programından da oldukça ümitliyim. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URFA SİTE TAHMİNİ ( Sitemizin 144. altılısı hayırlı olsun )
 

1.Ayak: 6,1 / 2,5,3,8,4
2.Ayak: 2,3 / 5,4,9,1,8
3.Ayak: 1,4,3
4.Ayak: 2,3 / 1,4
5.Ayak: 5 ( GOŞENAN )
6.Ayak:
3,1,4,7,8,12,2,9
 
İKRAMİYE: 1.060,20 TL.
 
 
1.AYAK

Form durumu çok iyi olan sprinter safkan 6-ALSİNEM; son yarışlarında aleyhine mesafelere rağmen sonlarda çok etkili sprintler attı ama mesafeden dolayı sonuç alamadı. Bu kez mesafe safkanın lehine dönmüş ve rakipleri de oldukça uygun isimler olduklarından yarışın erken süratlenmesi halinde sonlarda tüm gruba transit şekilde hakim olarak kazanmasını bekliyorum.
 
Ancak koşu bu safkanın istediği kadar süratli gitmeyebilir. GAFFUR startla birlikte liderliği alacaktır. Stili rakibi BABA REMZİ startı iyi alamayan ve biraz ağırkanlı bir safkan olduğu için pres yapabileceğini zannetmiyorum. Dolayısıyla form durumu çok iyi olan 1-GAFFUR önde rahat bırakılması halinde bu kez çıktığı gibi bitirmeye çok daha yakın göründüğünden en ciddi rakip olarak öneriyorum.
 
Bu iki safkanla küçük kuponlarda risk alınabilir. Ancak geniş kuponlarda fazla sayıda safkana yer verilmesini öneririm. Sıralamam şablondadır.
 
 
2.AYAK

Süratli ve ön grupta giden safkan sayısının hayli fazla olduğunu görüyoruz. Mesafe de oldukça uzun olduğundan yarışın yüksek tempoda başlaması halinde ön gruptaki isimler birbirlerini yıpratacakları için yarışın sprinte kalma ihtimali daha fazla görünüyor.
 
Adana'dan çok formda gelen 2-IŞIKHAN sprinter bir safkan değil belki ama bu gruptan hem daha kaliteli bir isim, hem de ön grupta bekleme yaparak öndeki tempodan etkilenmeyebilir. Dolayısıyla bu safkanı kazanmaya en yakın isim olarak görüyorum. Yine uzun aradan sonra Adana'da bir koşu gören 3-EDİZ bu grupta kalite olarak biraz üstün olduğu için IŞIKHAN'a en ciddi rakip olarak görüyorum.
 
Yine bu iki safkanla küçük kuponlarda risk alınabilir. Geniş kuponlar için önerdiğim rakipleri şablondadır.
 
 
3.AYAK

Süratli safkan 1-DIBEZZA'yı kazanmaya en yakın isim olarak görüyorum. Eğer kilosu biraz ağır olduğu için stili rakibi RONADY bu safkana pres yapmazsa çıktığı gibi kazanmaya yakındır.
 
Önde RONADY ile kapışmaları halinde ise eğer starttan düzgün çıkış yapabilirse 4-BİRADER sonlarda bu iki safkanı avlayabilir.
 
Son olarak da canı isterse bu grubu uzak farkla bile geçebilecek olan 3-RONADY'e şans veriyorum.
 
 

4.AYAK

 

ilk şansı bu kez önde daha rahat tempo kuracağına inandığım 2-YILMAZER'e veriyorum. Son iki koşusunu bu safkanı geride bırakarak kazanan 3-BÜĞÜLMELİ'nin de mükemmel formu devam ettiğinden yine en ciddi rakip olacaktır. Bu iki safkan küçük kuponlara yeterlidir.
 
Geniş kuponlarda ise 1-KIRDEMİRKIR ve 4-BİLGEALP'e de yer verilerek koşu sağlama alınmalıdır.

 

 

5.AYAK
 

Ayağına çok çabuk ve çok seri bir isim olan 5-GOŞENAN'ın form durumunun çok iyi olduğu son yarışlarındaki başarılarından belli oluyor. Bu safkanın ideal mesafesi 1200 metre olup uzayan mesafelerde iyi koşsa da kazanmakta çok zorlanıyor. En son kazandığı koşu yine 1200 metreydi. Daha sonra 1200 metre mesafede bir kez daha start aldı ama 63 kilo olduğu ve stili rakipleri de bulunduğu için başarılı olamadı. Bu kez hem ideal mesafesinde start alacak, hem de kilosu çok uygun. Aprantisi Ersin Kılık ile de uyum içerisinde olan safkanın ideal mesafesinde çıktığı gibi bitirerek kazanmasını bekliyor ve BANKO değerlendirmenizi öneriyorum.

 

 

6.AYAK

3-DIREJKIZI'nın bu gruptan üstün bir safkan olduğu ortada ve ekürisi de çok formda bir safkan. Hatırlayacağınız gibi ekürisi SONEDA'yı son yarışında banko önermiştim ve safkan beni yanıltmamıştı. Tabi ki bugün ekürisi kendisinden çok daha şanslı olacaktır. Ekürileri kazanmaya çok yakın görüyorum ama genellikle bu grubun mücadeleleri sürprizlerle sonuçlandığı için bu koşuda riske girmek istemiyorum. Eğer bankomuz beklediğim gibi koşarak kazanır ve son ayağa gelebilirsek ben bu koşuyu daha rahat ve sürpriz bekleyerek izleme taraftarıyım. Şanslı gördüğüm diğer isimler sırasıyla şablondadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder