25 Mart 2012 Pazar

147-24 Mart Cumartesi İSTANBUL ORTAK-Mustafa Dalga&Resul Girgin-TUTTU

24 Mart 2012 Cumartesi İstanbul at yarışı programı için Mustafa Dalga altılı ganyan tahmin ve yorumları

 

Cumartesi İSTANBUL programı için Mustafa Dalga ve Resul Girgin'in birlikte hazırladıkları ortak tahmin yayınlanmıştır. HEPİNİZE İYİ ŞANSLAR...

 

İstanbul programı oldukça cazip ve yüksek ikramiye vermeye açık görünüyor. Tahminimizi güvendiğimiz cazip bir banko üzerine kurduk. Risk aldığımız ayaklarda şanssızlık yaşamazsak iyi bir sonuç alabiliriz...

 

NOT: İkinci ayakta yarıştan çıkan 4-İLKAĞA şablondan eksiltilmiş yerine 9-BOĞAR ilave edilmiştir. Saat 17:16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORTAK ALTILIMIZ

 

1.Ayak: 11,8,10,2,1,9
2.Ayak: 8,5 / 7,6,10,3,1,9
3.Ayak: 1,2,5 / 3,7
4.Ayak: 4 / 1
5.Ayak: 2 ( BLANDOPHOBIC )
6.Ayak:
1,3,2,7,8,9
 
 

MİHRİMAHAL / LADY BOLT : İki ay aradan sonra gördüğü 2 yarışla formunu geliştiren ve kusursuz duruma ulaşan MİHRİMAHAL; son yarışında sprintini iç kulvardan attığı için yeterine etkili olamamış ama yine de yakın farklarla üçüncü olmuştu. Bu kez mesafenin 100 metre uzaması sprinter safkanın lehine olduğu için sonlarda yapacağı sprinti ile kazanmasını beklediğimiz safkan küçük kuponlarda TEK yazılarak risk edilebilir.

 

Ancak süratli safkan LADY BOLT büyük ihtimalle yine önde boş kalarak yarışı forse edeceği için geniş kuponlarda kesinlikle ihmal edilmemelidir.

 

 

BLANDOPHOBIC : Adalı ekürisi mensubu Amerikan orijinli bu tay çok iyi ve farklı kan hattına sahip. Bu ekürinin taylarını yeterince hazır olmadan koşturmadıklarını geçmiş tecrübelerimizden biliyoruz ve genellikle ilk yarışlarını kazanırlar. Bir önceki sprintini de bizzat jokeyi Mehmet Kaya yaptırarak ilgililerine olumlu not verdiğini öğrendiğimiz tayın ilk yarışı olmasına rağmen müsait rakipleri yanında kazanmasını bekliyor ve GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyoruz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder