20 Mart 2012 Salı

20 Mart Salı ADANA - Atilla İnanlı

20 Mart 2012 Salı Adana at yarışı programı için Atilla İnanlı altılı ganyan tahmin ve yorumları

 

Salı ADANA tahminlerim yayınlanmıştır..

 

Sitede Urfa altılısını bulan Resul abimizi kutlarım. Kendisi bu işi gerçekten çok iyi beceriyor. Gece gündüzünü siz sayın üyelerimize adamış biri. İşini severek yapan insanların başarı oranı her zaman yüksek olmuştur. Kendisini sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ederim. İnşallah sitemizin başarısı bugünde devam eder diyerek Aadana'da yapılacak yarışlar için görüşlerime geçiyorum. Eğer biraz riskli geçtiğim ilk ayakta bir aksilik yaşamazsak bugünkü tahminlerime çok güvendiğimin de altını çizmek isterim.  

 

ALTILI ŞABLONUM
 

1.Ayak: 3,2
2.Ayak: 4,11,15
3.Ayak: 3 ( KARAESER )
4.Ayak: 4,3,8,7
5.Ayak: 1,2,5,10,3,6,4,8,9
6.Ayak:
1,5,14,15 / HEPSİ
 
 
1.AYAK:

Son yarışında rakipleri tarafından ciddiye alınmayan RÜZGARIN İZİ hem mesafede gerçekleştirdiği derece ile, hem de ön tarafta bir kez daha boş kalıp yarışın temposunu belirleyeceğinden dolayı kazanmaya yakın bir isim. Bu yarışında başarılı olacağını düşündüğüm ve yarış öncesi sprintinde çok formda olduğunu gösteren (49.6 25.2 rahat ) BANDİDAS'ı ilk ayakta yeterli görüyorum.


2.AYAK:

Dinçlik yarışı koşacak olmasına rağmen bu grubu geçmeye yetecek gücü olan SİPSE, son yarışında vasat aprantisi ile kazanmayı bilen bu sefer farklı jokeyi ile start alacak olan TIME TO DANCE ve yine dinçlik yarışı yapacak olmasına rağmen aprantisinin hafif kilosunu iyi değerlendirebilecek DOUBLE COST'u bu ayakta kazanabilecek 3 isim olarak kuponlara öneriyorum.


3.AYAK:

Bu grupta kendisine denk at olmadığından dolayı yarışı zorlanmadan kazanmasını beklediğim KARAESER'i GÜNÜN EN SAĞLAM BANKOSU olarak öneriyorum. Dikkat ederseniz çim pistte koştuğu yarışlar kısa vade ve grup atlarının katıldığı yarışlardır. O gruplarda bile derece yapmış bir atın çok büyük aksilik yaşamazsa bu rakipleri yanında zorlanmayacağını düşünüyorum.


4.AYAK:

Mesafe görme avantajı ile yarışta ilk söz sahibi olacağını düşündüğüm safkan KAFKASLI'dır. Yarışın yükünü çekecek olan FULL TIME TRAGEDY. Katıldığı programda Erhan Yavuz'un değimiyle Gazi'de mücadele edecek olan SANZATU ve benim takibimdeki RAIN SHOWER'ın sıkı mücadelesinde kazananın ortaya çıkacağı görüşündeyim.
 
 
5.AYAK:

Fazla sayıda atın şanslı göründüğü koşuda fazla riske girmemenizi öneririm. Sıralamam şablondadır.
 
 
6.AYAK:

Bu tür koşularda her atın öyle yada böyle şanslı olacağını düşünüyorum. Bugün benim gibi altılıdan yüksek bir meblağ bekleyenlere bu ayağın kapatılmasını öneririm. Daha düşük meblağlarda kupon yapacaklara ise grubun en yüksek handikabını elinde bulunduran, bir başka değişle bu yarışı 85 handikapla tam hedef yapmış olan ABAKAY, mesafesinde mücadele edecek olan AYBERK, sonlarda hafif apranti kilolarının yardımıyla kanatlanacak olan ÇİFTELİ ve ESENALP'i öneririm.

Herkese bol şanslar...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder